PROTEINRIKE MIDDAGER FOR ALLE

Vi er et innovativt storkjøkken som lager ferdige måltider. Vårt mål er å tilby proteinrike måltider som er tilpasset deg som trener aktivt, har en travel hverdag eller bare vil kunne få glede av sunn mat, raskt og enkelt. Med Trenogmat kan du enten velge fra den ferdigkomponerte pakker eller sette sammen et måltidplan basert på dine spesifikke behov, bestemte ingredienser eller makronæringsstoffer. Vi begrenser ikke våre kunders valgmuligheter, og tror ikke at «en størrelse passer alle». Vi forstår at hver kunde er forskjellig og har forskjellige behov og mål. Enten målet ditt er å gå ned i vekt eller bygge muskler, holde deg i form eller leve en sunn livsstil, kan Trenogmat hjelpe deg! 

Trenogmat ble etablert ut fra en voksende frustrasjon over at vi ikke kunne finne sunne, mager og proteinrike måltider tilberedt på tradisjonell måte. Det finnes en rekke andre aktører som tilbyr ferdige måltider, men ingen som tilfredsstiller de strenge kravene til ernæring som stilles av profesjonelle eller entusiastiske idrettsutøvere, personer som vil bygge muskler og brenne fett eller folk som lever en aktiv og hektisk livsstil med lite fritid. Det finnes mange usunne alternativer som inneholder mer salt, sukker og andre ingredienser kroppen er følsom for, enn det som er nødvendig. Maten vår inneholder ingen merkelige tilsetningsstoffer. Den hjelper kroppen til å oppnå rask og effektiv restitusjon, samtidig som den gir deg energi med rene ingredienser av god kvalitet. 

Vi bruker ferske, naturlige ingredienser, og vi prioriterer lokale råvarer. Derfor er vi i stand til å levere den beste sunne maten på markedet, med best smak – til en rimelig pris. Dette gjør at Trenogmat.no bør være førstevalget for alle, uansett mål.

HVORFOR VELGE OSS?

Det som skiller oss fra andre, er folka våre! Måltidene vi lager, er skapt av mennesker som ikke bare er eksperter i det enkle kulinariske kjøkken, men som også har en sunn livsstil, og som forstår og har erfaring med ernæring, kroppstransformasjon, slanking, kosthold og trening. Måltidene våre kan brukes som et effektivt verktøy for fettforbrenning, og for å oppnå bedre balanse i både kropp og sjel. De gjør det kort sagt enkelt å bygge muskler på en sunn måte. 

Man kan gå ned flere kilo (og flere centimeter i omkrets) etter bare et par uker – helt uten piller, pulver og mystiske triks. Gode valg skaper gode vaner, og med tålmodighet og vilje, samt en god plan, vil du bli overrasket over hva du kan oppnå!